No Game No Life 2

Cap.: DESAFIADOR 挑戦者


Segon episodi de NGNL -o més aviat la segona part del pilot? Després d’haver-lo vist, per fi sembla haver-hi una línia definida de per on anirà la sèrie. I es que existeixen 16 races, cadascuna més tonta que l’anterior, i al final de la cadena tròfica es troba la Imanity (humanitat) única raça que no pot utilitzar màgia i  que ha perdut el seu territori a força d’apostar-lo per a expandir-se. Resultat. Erukia és l’únic país Imanity. Pitjor encara, hi ha un torneig per a la successió al tron, i considerant qui pugui ser el nou rei poden haver-hi problemes a dojo.

La néta del recentment difunt monarca ha participat en el torneig i ha perdut, tot i que sabia que la contrincant feia trampes -sense saber com les feia. Més tard, truca a la porta de l’habitació dels germans, només coberta per una tovallola. Es diu Stephanie, i vol ser recompensada perquè la pista que li va donar en Sora durant la partida de Poker que va perdre: “Està fent trampa” no la salva si no pot demostrar-ho.

Així, introduïm un capítol molt pujat en fanservice i humor, molt d’humor. La relació entre Shiro i Sora resulta tant confonedora de vegades que veure-els fer plans per a que en Sora es desvirgui és incòmode. I és que pinzellada sobre pinzellada veiem que aquests germans no acaben d’estar bé del cap. Solitaris com han estat sempre, l’única cosa que mai els ha faltat és l’un al altre, i no poden estar-se a més de deu metre o perden la xaveta. La total confiança que es tenen l’un al altre fan el millor equip. Veiem com la Shiro i la Stephanie es banyen despullades mentres en Sora es masturba a la mateixa habitació d’esquena i intentant fotografiar les mamelles de la seva futura nòvia Steph.

ngnl2-1

Segons la Shiro, el vapor és necessari o això seria pornografia infantil.

ngnl2-3

Em sento com si tornés a jugar al Profesor Layton.

A més hem vist el primer puzle, el primer gran duel mental, entre l’Steph i en Sora: un pedra, paper, tisores on s’aposta fer el que es vulgui amb la persona o un favor per a en Sora o la trampa que li va fer la noia que la va guanyar en cas d’empat. En Sora és molt manipulador però no es pot dir que no sigui enginyós. En Sora hi afegeix una regla: ell només podrà guanyar utilitzant paper, si guanya de cap altra manera es considerarà un empat. Vaja, un suïcidi, ja que això recau en una probabilitat entre nou de guanyar. O potser no?  Si donem per fet que l’únic que pot utilitzar és paper, el més lògic seria no utilitzar pedra, per a evitar que ell Em sento com si tornés a jugar al Profesor Layton.guanyi, llavors té més probabilitats amb tisores, però en Sora no és curt i empata amb pedra.

Així veiem el gran poder de la clàusula de les normes que fa que es compleixin les apostes. En aquest cas, -no llegiu per a aixafar un bon riure- que l’Steph s’enamori d’ell. I ocorre! Els acull a castell i es torna una boja bipolar entre l’enamorament imposat i el seny, cosa que de vegades causa autolesions, ja que com veureu tots els personatges són molt massoques.

Si us quedeu amb mí, la nostra gran dolenta, la tramposa del pòquer està a punt de ser coronada, i només se’ns acudeix una manera d’impedir-ho: que els germans blancs arribin a reis ells mateixos!

A seguir disfrutant d’aquesta revelació d’anime! L’animació és genial pel seu estil i il·luminació, i la Banda Sonora  és envejable. Si no em creieu, us espero al capítol 3.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s