No Game No Life 4

Cap.: Rei (Gran expert) 国王


 

Aschente!

Aschente!

La Kurami és vençuda als escacs quan en Sora convenç les peces a través de les seves paraules a revoltar-se contra la seva reina. Guanyar comporta que els blancs per fi seran reis! Però el títol només el pot tenir un dels dos.

Disputant-lo durant tres dies és impossible trencar l’empat, però al final poden solucionar-ho de manera que els dos tinguin una corona. Solucionen tots els problemes de palau en un dia. Segons en Sora “perquè ha jugat molt al Civilization“.

En el seu primer discurs com a reis Imanity, però, és quan es comencen a animar les coses. Com a raça dèbil, els humans es veuen destinats a ser la més llesta de les races, i la que més dret té a tenir el control de la dashboard, i declaren la guerra a totes les nacions.

ngnl4-4ngnl4-2

El punt fort d’aquest capítol és el salt d’epicitat quan es planteja tota la trama de la sèrie fins a l’objectiu final i també la raó per la que van ser abduïts en aquest món de fantasía. Quan els blancs van guanyar al Déu del joc per internet aquest es va venjar portant-los al dashboard, que no és més que una altra partida d’escacs monumental contra el mateix Tet. Si guanyen a les setze races (setze peces del jugador oponent als escacs), quedaran cara a cara amb el Déu i podran disputar-li la seva posició.

ngnl4-3

El veritable enemic apareix.

Tota una declaració d’intencions per part dels dos bàndols, que sembla que viuen pel joc. Esperem el següent capítol on ha d’aparèixer un enemic que s’oculta! Un Flugel? Ja ho veurem.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s