No Game No Life 5

    Cap.: Cuadrat dèbil ウィークスクエア


Episodi més calmat i amb més carn a ensenyar. En Sora i la Shiro s’han acomodat en la seva posició de reis i ja no fan gairebé res durant el día. Per això la Steph vol reprendre el control i convertir en Sora en un bon rei. S’ho proposa utilitzant els juraments, que tenen poder fins al punt de provocar realitats impossibles. Un Sora feliç és el que s’aposta. A en Sora li encantaria perdre, però per a algú que sempre guanya aixó és un repte. El problema és que la Shiro mai deixarà perdre a en Sora, i menys contra la Steph, que consideren idiota, de qui sent gelos, i els pits de la cual enveja.ngnl5-1

Així doncs la princesa del regne ha de guanyar legítimament, però és impossible fer-ho contra un cervell tant matemàtic com els dels germans. Per això va perdent la roba progressivament fins a tornar-se la mera imatge d’un fetitx. Per tota la influència que té ella amb els nobles, també la fan el seu gos.

Pobre Steph! L’únic que volia era guanyar, un sol cop, per sort! Però arriba la ngnl5-4reflexió final: l’atzar no existeix perque tot està predisposat, de vegades per normes que no coneixem. Totes les raçes “exceed” superen la Imanity en intel·lecte. La raça dels homes béstia fins i tot té el sisé sentit de llegir la ment. I es que quan et trobes a un altre nivell de percepció, la realitat dels altres passa a ser acusadament limitada. Per ells, sería com interactuar amb escarbats. Com els hi explicaríes que les coses cauen si les aixeques per a que t’entenguéssin?

ngnl5-3

Per això sorgeix la necessitat d’una aliança, estudiada pels protagonistes de fa uns capítols. Així arriben els Fluguel, amb una divertida paròdia de Laputa el castillo en el cielo. Però abans de poder pujar al nostre Lapuntu particular, caldrà buscar-se un guia. UN flugel que ja viu entre els Imanity.

ngnl5-6

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s