No Game No Life 6

Cap.: Interessant ー手

Em trobo ara davant l’episodi més épic d’anime que hagi vist en uns quants mesos. Realment no en veig tant sovint com ho faría un adolescent posat en el tema, però si la série em dona més capítols com aquests, la posaré en el meu pedestal particular.

Aquest capítol mostra l’acció que té lloc a la Biblioteca d’Elukia, on el Flugel Jibril i l’equip Blanc apostarán la seva informació. La tablet d’en Sora per tota la biblioteca i encara més, per la vida de la Jibril. Es tracta d’un ángel molt entusiasmat amb el coneixement d’altres raçes, donat el valor que dona als llibres en format e-book.

ngnl6-1

… Tot disposat per a que malpensis

L’estructura és equilibrada i la més representativa de la personalitat de la série: una primera part predominantment ecci i d’història, i una segona part amb un épic joc a vida o mort.

Per l’ecci, aconseguim arribar al nu total, a més d’una manera divertida i que justifica l’eliminació de les parts erótiques femenines en el manga i anime i com aquesta afecta a la calificació per edats. En Sora ens dona una lliçó de com saltar-nos virtualment els calificatius de pornográfic.

Ara peró, us meravellareu amb el joc de les paraules encadenades materialitzades, en les que es convoca o desconvoca qualsevol cosa que surti d’una paraula. Aixó portará a un escenari de batalla feréstec, sobretot quan els germans desconvoquin tota la litosfera terrestre. La seva missió es ben clara: aconseguir que l’àngel no pugui seguri la cadena, ja sigui matant-la, o bé evitant que pugui parlar…ngnl6-4

No dic res més. Aquest capítol és massa intens per a espifiar-lo. Només afegiré per als qui el vegeu, que en aquest capítol s’amaga un dels petons més esperats per el fandom. Aschente!

ngnl6-3

Animals, menors… Aix, fetitxistes…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s